Тука про прослушку Саакашвілі: Завдяки блокаді, яку влаштували його прибічники, підприємства ОРДЛО перейшли до Курченка

 

Георгій Тука
заступник міністра з питань окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб, екс-глава Луганської обласної військово-цивільної адміністрації, засновник волонтерського об’єднання “Народний тил”, активіст Майдану

(FB)

Зараз (5 грудня о 12:40) ГПУ демонструє відео, яке демонструє фінансування діяльності Саакашвілі з боку РФ. Зокрема, Луценко назвав прізвище Курченка.

Я розумію, що це жодним чином не вплине на фанів «Святого Міші». На них не діє брехня щодо «життя в наметі» в Одесі, на них не діє брехня щодо «святого життя в наметі» під ВРУ. На них не вплине оприлюднення оперативного відео способу життя цього «спартанця» в той час, коли він закликав людей мерзнути в наметах. На них нічого не діє – він святий!

Але, переважна більшість українців вже отримали щеплення від «сліпого очарування»: Ющенко, Тимошенко, Ляшко, Савченко… Перелік довгий може бути.

Мене цікавить інше питання.

Зараз з’ясовується, що фінансування йшло від Курченка.

А чому ніхто не звертає уваги на той факт, що, виключно завдяки діям прибічників «Святого Михуїла», які створили так звану «блокаду» (Грішин, Соболєв, Парасюк, Пастух), велика кількість підприємств на Донбасі перейшла під контроль саме Курченка?!! Чому СБУ не звертає уваги на те, що саме завдяки діям цих «блокераторів» терористи отримали додаткові потужні джерела фінансування?!!

Читайте також:
У квартирі Саакашвілі обшук. Його затримали

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна