Ватажок “ЛНР” Пасічник заявив, що співпрацює з Сурковим

 

Так званий “виконуючий обов’язки голови ЛНР” Леонід Пасічник заявив, що має “конструктивну взаємодію з усіма російськими структурами, які надають гуманітарну допомогу” окупованій Луганщині, згадавши також куратора з АП РФ Сурвоква.

Про це йдеться в заяві Пасічника, яку розміщено на провідному онлайн-ресурсі сепаратистів ОРЛО – “ЛИЦ”.

“В рамках роботи з реалізації “Мінських угод”, яким ми були і залишаємося прихильні, та з низки інших питань ми тісно співпрацюємо з помічником президента РФ Владиславом Сурковим… Керівництво РФ на найвищому рівні приділяє цьому питанню найпильнішу увагу”, – зазначив Пасічник.

Він також заявив, що в нього особисто і всього керівництва “ЛНР” “налагоджено конструктивну взаємодію з усіма російськими структурами, які надають гуманітарну допомогу “республіці”.

Говорячи про події в Луганську у зв’язку зі зміною “керівництва ЛНР”, Леонід Пасічник заявив, що “конфлікт між ФСБ, адміністрацією президента РФ і іншими російськими органами влади” вигаданий українськими ЗМІ.

Нагадаємо, після перевороту за участю військових “ДНР” та Росії так звану “ЛНР” очолив “глава МДБ ЛНР” Леонід Пасічник, колишній посадовець СБУ на Луганщині.
Ішлося про те, що ватажка “ЛНР” Ігоря Плотницького, якого більше підтримувала адміністрація президента Росії, усунули сили, ближчі до ФСБ РФ.

Читайте також:
Корнет оголосив про фініш “контрдиверсійної операції в “ЛНР”.
Донецьких друзів запрошуватимуть ще

Нова влада: на будівлях в “ЛНР” з’явилися російські прапори. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна