Нова влада: на будівлях в “ЛНР” з’явилися російські прапори. ФОТО

 

На адміністративних будівлях в окупованому Луганську з’явилися прапори Російської Федерації, які тепер доповнюють прапори угруповання “ЛНР”.

При цьому жодних заяв з боку сепаратистів, що пояснюють цей факт, зроблено не було, передає російська “Новая газета”.

Видання поширює низку фото з двома триколорами – біло-синьо-червоним і блакитно-синьо-червиним.

Зі світлин видно, що російські прапори з’явилися зокрема на будівлях так званих “міністерства внутрішніх справ ЛНР” та “ГІБДД (державної інспекції безпеки дорожнього руху) МВС ЛНР”, які очолює бойовик Ігор Корнет.

Як повідомляла “Новинарня“, 21 листопада у середовищі сепаратистів у Луганську відбувся переворот: так званий “міністр внутрішніх справ ЛНР” Ігор Корнет за підтримки бойовиків “ДНР” і Росії спершу заблокував, а потім спонукав до відставки “голову ДНР” Ігоря Плотницького, звинувативши його команду в підготовці диверсій на користь України.
“Республіку” очолив глава т.зв. “МДБ ЛНР” Леонід Пасічник. Його називають ставлеником ФСБ Росії, тоді як Плотницький спирався на адміністрацію президента РФ.
Ігор Корнет залишився на чолі “МВС” і оголосив 30 листопада, що “правоохоронні органи ЛНР завершили активну фазу операції з виявленню в ЛНР українських диверсантів і агентів впливу”.

Читайте також:
В ОРДЛО знову планують спільну “Новоросію”, але Мінськ не пускає

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна