На Херсонщині військовий ЗСУ підстрелив чоловіка біля супермаркету

 

У Херсонській області солдат військової частини, яка дислокується неподалік від смт Чаплинка, залишив пост, поїхав у райцентр і влаштував там стрілянину.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУ Нацполіції Херсонської області.

Військовослужбовець за вчинення кримінального злочину був затриманий в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Судом йому обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою терміном на 60 діб.

Інцидент стався минулої неділі.

“26 листопада близько 22:20 в чергову частину Чаплинського відділення поліції надійшло повідомлення, що в районному центрі поблизу супермаркету “АТБ” у результаті стрілянини поранено людину. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група”, – йдеться в повідомленні.

Поліцейські встановили, що між 21-річним військовослужбовцем і цивільними виник конфлікт. Солдат дістав автомат Калашникова і зробив кілька пострілів. Вогнепальне поранення ноги отримав 29-річний чоловік, він перебуває в лікарні. Постраждалого прооперовано, стан його здоров’я задовільний.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України – “хуліганство”.

26 листопада близько 22:20 в чергову частину Чаплинського відділення поліції надійшло повідомлення, що в районному центрі поблизу супермаркету «АТБ» в результаті стрільби поранений чоловік. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група.

Читайте також:
Ігри з гранатою: під Києвом один військовий загинув, троє поранені

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна