ЗСУ готові дати відсіч на луганський заколот, – Полторак

 

Збройні сили України готові дати відсіч у випадку загострення ситуації в зоні проведення антитерористичної операції на Луганському напрямку.
Про це 22 листопада заявив міністр оборони України Степан Полторак, передає “Інтерфакс-Україна”.

“Збройні сили України в напрямку Луганська готові до загострення ситуації. У разі загострення ми будемо реагувати адекватно”, – сказав генерал армії Полторак.

За його словами , в Луганську “одна злочинна організація змінює іншу”.

Також розповів пояснив, про що йшла мова на “воєнному кабінеті” у президента напередодні.
“Ми розглянули ситуацію, в Луганську ситуацію. Ми також доповіли про стан справ у Збройних силах, про готовність армії до будь-якого розвитку ситуації”, – сказав міністр оборони.

Читайте також:
Росія боїться нападу ЗСУ на “ЛНР” – частина інтервентів поїхала на передову, – Тимчук

Як інформувала “Новинарня“, 21 листопада центр міста Луганськ, адміністративні будівлі та телебачення взяли під контроль військові, які підтримують так званого “главу МВС ЛНР” Ігоря Корнета – бойовика, котрий не погодився з рішенням “ватажка ЛНР” Ігоря Плотницького про його звільненням з посади.
Надвечір в ОРЛО увійшли колони військової техніки бойовиків “ДНР”, а також із Росії, зокрема приватна військова компанія РФ.

“Переворот в ЛНР”: що там зараз, які сценарії можливі. ВІДЕО

 Удар в спину: війська “ДНР” окупували Луганськ. ФОТО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна