Спостерігач ОБСЄ врятував жінку, яка зомліла на КПВВ “Станиця Луганська”

 

Представник Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ врятував літню жінку, яка зомліла в районі КПВВ “Станиця Луганська”.

Про це повідомляє “Новинарня” з посиланням на повідомлення СММ ОБСЄ.

У зведенні зазначено, що інцидент на контрольному пункті входу-виходу стався 3 листопада.

“Біля КППВ з підконтрольного урядові боку спостерігачі бачили жінку (віком від 65 до 69 років), яка лежала на спині обіч дороги, де стояла черга у напрямку підконтрольних урядові районів. Майже годину член патруля СММ робив штучне дихання та непрямий масаж серця, а також здійснював реанімаційні заходи з використанням відповідних медичних препаратів та дефібрилятора, доки не приїхала бригада швидкої допомоги, яка її забрала і повезла у напрямку Станиці Луганської”, – сказано в повідомлення Місії.

4 листопада заступник головного лікаря лікарні в Станиці Луганській підтвердив, що до них доправили жінку, яку згодом перевели до лікарні міста Сєвєродонецьк.

За словами завідувача реанімаційного відділу лікарні в Сєвєродонецьку, жінка перебуває у важкому стані, проте її вдалося стабілізувати.

Читайте також:
СММ ОБСЄ чекає після “шкільного перемир’я” традиційного загострення на Донбасі

 

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна