За програмою “Український донецький куркуль” ОДА підтримала вже понад 100 підприємців

 

На Донеччині вже понад 100 підприємців отримали від обласної держадміністарції кошти на розвиток власного бізнесу за програмою “Український донецький куркуль”.
Як передає “Новинарня“, про це повідомив голова ОДА/ВЦА Павло Жебрівський.

“На Донеччині вже маємо першу “куркульську сотню” – 106 підприємців отримали кошти на розвиток власного бізнесу за програмою «Український донецький куркуль». Учора (31 жовтня) вони з’їхалися в Краматорськ, щоб обговорити питання створення асоціації, відкриття мережі магазинів, об’єднання в кооперативи тощо”, – написав Жебрівський у “Фейсбуці”.

 

Голова ОДА відзначив, що підприємці, отримавши гроші в рамках “Куркуля” для старту бізнесу, шукають фінансової підтримки на його розширення в інших, у тому числі іноземних, фондів, отримують їх та виводять свої малі підприємства й господарства на новий рівень.

“Ініціативні люди, які хочуть і вміють працювати, завжди знайдуть однодумців та підтримку”, – підкреслив Жебрівський.

За його словами, перші сім учасників програми, які займаються розведенням худоби, в листопаді 2017 року поїдуть на стажування до Латвії.

“У наступному році на програму «Український донецький куркуль» виділимо з бюджету 150 млн. грн.”, – повідомив Жебрівський.

“Кошти у місцевих бюджетах запланують і місцеві громади. Маємо сформувати клас дрібних та середніх підприємців – це запорука демократії й процвітання української Донеччини”, – додав він.

Читайте також:
Названі перші 37 переможців програми фінансування бізнесу
“Український донецький куркуль”

Власний бізнес АТОвців:
допомога держави, побратимів, поради тих, кому вдалося

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна