На Дніпропетровщині козирок під’їзда вбив підлітка, двоє травмовані

 

У місті Кам’янське Дніпропетровської області обвалилися козирок та бокова стінка на вході до під’їзду житлового будинку, внаслідок чого загинув 17-річний підліток, двох його однолітків травмовано та госпіталізовано.

Інформація про надзвичайну подію, що сталася в житловому будинку по вул. 8 Березня, 41, надійшла на телефон служби “101” у суботу, 28 жовтня, близько 19-ї години.

Підлітки сиділи на лавці біля під’їзду, коли на них впали козирок та бокова плита.

Як зазначає місцеве видання 5692, очевидці розповіли, що після прибуття ДержНС на місце події рятувальники не змогли підняти велику бетонну плиту, і їм довелося стягувати її з потерпілого, який ще подавав ознаки життя.

Загиблий на ім’я Олександр був студентом індустріального коледжу.

Двох його друзів забрала карета швидкої допомоги. В одного з хлопців лікарі діагностували перелом ноги, в іншого – перелом руки.

Сайт 5692 пише, що жителі неодноразово скаржилися на аварійне стану козирка на під’їзді, проте їх прохання комунальні служби ігнорували.

Правоохоронці порушили кримінальне провадження за фактом обвалу плити, повідомляє відділ комунікації ГУ Нацполіції у Дніпропетровській області.

Розслідування проводиться за ч. 2 ст. 367 Кримінального Кодексу України (службова недбалість).

Читайте також:
“Загрози життю людей немає”.
Кличко частково відкриває для руху обвалений Шулявський шляхопровід

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна