Парубій розповів Волкеру про кількість загиблих в АТО за рік і попросив зброю

 

Від початку 2017 року на Донбасі загинули 162 українських військових.

Про це повідомив голова Верховної Ради Андрій Парубій на зустрічі зі спецпредставником Державного департаменту США у справах України Куртом Волкером, передає “Інтерфакс-Україна”.

“Останнім часом російська агресія лише посилюється на сході України. Лише за останні два місяці загинули десять і були поранені 70 українських військовослужбовців. А від початку року 162 загиблих”, – сказав Парубій.

Також під час зустрічі із спецпредставником США Парубій укотре заявив, що Україна очікує від США рішення про надання летального оборонного озброєння.

Спікер зазначив, що для України такий крок матиме велике значення не лише у військово-технічному плані, а й у символічному: як показник єдності у боротьбі проти агресії та порушення світового ладу.

Читайте також:
5 полеглих героїв вересня: найменші втрати ЗСУ з початку війни – поіменно

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна