Доба АТО: менше обстрілів, один поранений

 

За минулу добу, 21 жовтня, російсько-окупаційні угруповання 14 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України. Бійці АТО дев’ять разів “жорстко відповідали ворогу”, придушуючи його вогневу активність.
Унаслідок бойових дій один наш військовослужбовець отримав поранення, повідомляє прес-центр штабу АТО.

На Донецькому напрямку майже з 18-ї години і до опівночі окупанти били з різних видів гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї по опорним пунктам сил АТО біля Авдіївки та шахти “Бутівка”. З цієї ж зброї увечері найманці декілька годин вели обстріл наших укріплень неподалік Кам’янки та Верхньоторецького.

На Луганському напрямку під вогонь стрілецької зброї проросійських найманців потрапили позиції ЗСУ неподалік Кримського. 82-міліметровий міномет ворога бив на підступах до Троїцького.
Наприкінці доби противник із великокаліберних кулеметів двічі обстріляв оборонців Новозваніки і один раз – захисників Новоолександрівки.

На Приморському напрямку вночі бойовики з гранатометів та кулеметів обстріляли оборонців Старогнатівки.
З такої ж зброї ворог близько 3-ї години ночі розпочав обстріл опорного пункту української армії біля Богданівки. Наші воїни, застосовуючи піхотне озброєння жорстко відповіли окупантам. Унаслідок цього протистояння отримав поранення один військовослужбовець сил АТО.
Увечері під вогнем ворожих протитанкових та автоматичних гранатометів опинились опорні пункти ЗСУ неподалік Старогнатівки і Талаківки. 

Читайте про 20 жовтня:
АТО: “гарячим” став Луганський напрямок, але без втрат

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна