Переслідування нардепа Чумака: після “зачистки собак” і “роздачі пайків” розмалювали приймальню

 

У Києві невідомий облив фарбою будівлю на вулиці Попудренка, 18а, де розташована громадська приймальня позафракційного народного депутата Віктора Чумака.

Про це повідомила прес-служба ГУ Нацполіції Києва.

“Подія сталася у Дніпровському районі на вулиці Попудренка. Невідома особа облила фарбою стіни будівлі. Поліцейські розшукують правопорушника”, – йдетеся в повідомленні поліції.

Про те, що це його приймальня, заявив у “Фейсбуці” сам нардеп Чумак, який представляє опозиційну партію “Хвиля”.

За цим фактом слідчим відділом Дніпровського управління поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 296 “Хуліганство” Кримінального кодексу.

На фото, які оприлюднили ГУ НП і прес-служба Чумака, видно, що вхід будівлі облитий чорною та червоною фарбами, на стінах зроблено написи “сгинь черт!”, “собака лучше депутата”, “сын в ответе за отца” та ін.

“Але там не тільки моя приймальня, а ще й офіс волонтерського фонду “Дніпровська ініціатива”. Волонтери сказали, що самі всіх знайдуть:)” – написав Віктор Чумак у “ФБ” про пошук імовірного зловмисника.

Також Чумак заявляє, що останніми днями невідомі ведуть активну кампанію для його дискредитації в мажоритарному окрузі, де нардеп був обраний. У районі поширюють фейкові листівки про те, нібито з 7 жовтня в приймальні Чумака на вулиці Попудренка всім виборцям роздають продуктові набори. Раніше в окрузі розповсюджували інші листівки – нібито з ініціативи нардепа буде проводитися “санітарна зачистка” району від бездомних котів і собак.
Крім того, Чумак розповів, що один “блазень” переслідував його у Верховній Раді, а двоє інших – переслідували його сина.

Як відомо, нардеп-мажоритарник Чумак свого часу вийшов із фракції БПП і зараз підтримує Михеїла Саакашвілі та “єврооптимістів”.

Читайте також:
Президент не розуміє, що завдячує своїми головними здобутками
саме антикорупційним ГО, – Чумак

 

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна