Після сесійної зали нардеп Левченко підпалив димову шашку в туалеті ВР. ВІДЕО

 

Журналісти зняли на відео, як народні депутати Семен Семенченко (“Самопоміч”) і Юрій Левченко (позафракційний, ВО “Свобода”) стримують охорону і рятувальників у дверях туалету Верховної Ради.

На відео видно, як у приміщенні чоловічого санвузла на другому поверсі будіілв ВР горить невідомий предмет, створюючи велику кількість чорного їдкого диму, передає “Правда.прес”.

“Не треба. Не треба. Нехай він догорить. Одну хвилину”, – звернувся Семенченко до охоронця в камуфляжі, стримуючи його в дверях.

“Ми хочемо перевірити, щоб все було нормально”, – доповнив його нардеп Левченко.

На запитання журналістів, що сталось і чому в туалеті вогонь та дим, Левченко відповів: “Ідуть випробування, як зберегти українську Конституцію. Все нормально”.

Кадр відео

Після цього обоє нардепів попрямували до сесійної зали, уникаючи коментарів.

До туалету увійшли пожежники, які загасили піротехнічний засіб. Санвузол було зачинено для доступу через велику кількість диму.

Як повідомляла “Новинарня“, після голосування у ВР за президентський законопроект про особливості державної політики щодо забезпечення державного суверенітету України над тимчасово окупованими територіями в Донецькій і Луганській областях депутат Левченко на знак протесту кинув димову шашку в зал Ради. Він підтвердив, що зробив це, і висловив намір кидати шашки ще.
Шашку загасив нардеп Тетерук.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна