Снайпер УДА, журналіст Олена Білозерська застрелила трьох бойовиків. ВІДЕО

 

У ніч на День Незалежності України, 24 серпня, снайперка Української добровольчої армії Олена Білозерська знищила двох бойовиків ОРДЛО та поранила ще одного.

Про це у “Фейсбуці” написав провідник УДА Дмитро Ярош, а також підтвердила сама Білозерська, розмістивши відповідне відео на своєму сайті.

“Вороги збиралися привітати нас зі святом Незалежності України, але ми це помітили і встигли привітати їх раніше…”, – написала вона.

Кадр відео: за секунду до влучного пострілу

Допис Дмитра Яроша:

“Відкриваю деякі таємниці.
Олена Білозерська – унікальна і прекрасна жінка: активний учасник Майданів, талановита журналістка, чудова дружина і вірний друг.
Оленка – доброволець. Оленка – на війні з самого початку. Таких, як вона, на жаль, одиниці. Оленка – засновник добровольчого руху і людина, яка бере участь у прийнятті рішень стосовно війни та миру.
Олена Білозерська – снайпер. Вона, виконуючи свій обов’язок і реалізовуючи своє право, знищує ворогів України…
Снайпер Української добровольчої армії Олена Білозерська. Герой російсько-української війни. Не фіктивний. Справжній.
Маю честь.

P.S. На відео: 2 – 200 (убитих), 1 – 300 (поранений). Армійцями підтверджено.
Позиція змінена. Оленка дозвіл на опублікування дала”.

“І ще. Ми – добровольці – з війни нікуди не ділися, як би цього комусь не хотілося… Звичайно, задовбали спроби деяких генеральських чинів, на рівні з росіянами, нас ліквідувати.
Але, доповідаю голосом всім :), ми, добровольці, на війні до Перемоги, тобто до визволення всіх українських територій… Перемога буде за нами!” – наголосив Дмитро Ярош.

Як інформувала “Новинарня“, 26 серпня на Донбасі загинув 41-річний боєць Української добровольчої армії з ОТГ “Волинь” Геннадій Левицький.

Читайте також:
Відомий російський актор став бійцем армії Яроша

Ви своєю довбаною блокадою не даєте нам воювати, – Білозерська з УДА

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна