Порошенко заанонсував нові бази з підготовки Сил спецоперацій

 

Президент Петро Порошенко повідомив, що в Україні будуть створені нові бази з підготовки Сил спецоперацій.

Про це інформує агенція “Інтерфакс-Україна” в понеділок, 21 серпня.

“Сьогодні Сили спецоперацій є символом нашої співпраці з нашими партнерами з питань НАТО. Створюються спеціальні бази. Ми домовилися, що і в Кропивницькому будуть побудовані об’єкти, які поліпшать рівень підготовки наших спецназівців”, – сказав президент під час своєї робочої поїздки до Кіровоградської області.

Порошенко нагадав, що в умовах агресії Російської Федерації в Україні указом президента були створені Сили спецоперацій.
“І дуже важливо, що основу цих сил формують герої, військовослужбовці, зокрема 3-го полку спецназу, який став символом Кропивницького. І в найважчі моменти військової агресії – це і оборона Донецького аеропорту, і забезпечення виходу наших сил в Дебальцевому, і операцій в Луганську, і багато-багато операцій, про які я не можу зараз розповісти”, – сказав президент.

Читайте також:
“Від своїх не відмовляємось”. В ССО ЗСУ визнали полон спецпризначенців в “ЛНР”

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна