В.о. начвідділку поліції, який побився в Кривому Розі, – небіж відомого генерала СБУ

 

В.о. начальника райвідділку поліції,  який влаштував бійку в кафе у Кривому Розі, є племінником заступника начальника Головного управління СБУ з боротьби з корупцією та організованою злочинністю Василя Пісного. Того самого, якого колись ударив ногою народний депутат Володимир Парасюк.

Про це повідомив у “Фейсбуці” журналіст Станіслав Речинський.

За його словами, затриманий правоохоронцями за бійку чоловік – заступник начальника Довгинцівського відділку поліції Кривого Рогу Руслан Пісний, який тимчасово виконує обов’язки начальника.

“Пам’ятаєте генерала СБУ, якому Парасюк колись ногою заїхав? Вася Пісний, на прізвисько «Антибіотик» – відомий львівський контрабандист, за сумісництвом – генерал СБУ і заступник начальника главку “К” Служби безпеки… На фото – його племінник, Руслан Пісний. Вчора нажерся в дрова в місцевому барі і влаштував мерзенний дебош. Викликали поліцію. Коли приїхали поліцейські – накинувся на патрульного, вдарив. Затримали й привезли у відділок. Дядько вмикає свої «зв’язки», але не спрацює”, – розповів Речинський.

Раніше прес-служба Національної поліції повідомила, що на Дніпропетровщині за фактом участі в бійці т.в.о. начальника відділу поліції Кривого Рогу призначено службову перевірку.

Згідно з повідомленням, “Попередньо встановлено, що один із заступників керівника відділу поліції на Дніпропетровщині створив конфлікт біля кафе, який переріс у бійку”.

Як зазначили в поліції, прибувши на виклик до одного з розважальних закладів Кривого Рогу, екіпаж патрульної поліції виявив “правопорушника, який поводився зухвало, виражався нецензурною лайкою, не реагував на зауваження правоохоронців”.

Коли його доставили до відділу, з’ясувалося, що це тимчасово виконуючий обов’язки начальника Довгинцівського відділу поліції Кривого Рогу. На час службової перевірки від виконання обов’язків його відсторонено.

Як стверджують у Нацполіції, ситуація перебуває на контролі голови Нацполіції Сергія Князєва. “За результатами службової перевірки правопорушника буде звільнено з лав поліції за поведінку, яка негідна працівника поліції”, – зазначив він.

Позафракційний народний депутат, член Комітету Верховної Ради з питань запобігання і протидії корупції Володимир Парасюк 19 листопада 2015 року під час засідання комітету вдарив ногою в голову генерала СБУ Василя Пісного.

Читайте також:

Реформу поліції провалено. Хоч би патрулька в лайно не скотилася, – Сініцин

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна