Знову підірвали авто з українськими розвідниками: один загинув, троє поранені. ФОТО

 

У зоні проведення АТО в Донецькій області на міні підірвався автомобіль зі співробітниками Служби безпеки України, є поранені й загиблий.
Про це інформує “Новинарня” з посиланням на прес-центр СБУ.

Видання “Апостроф” уточнило, що інцидент стався поблизу міста Костянтинівка ввечері у вівторок, 27 червня, приблизно о 19:00. Постраждали співробітники контррозвідки СБУ.

За даними СБУ, троє співробітників Служби доставлені в лікарню, ще один внаслідок підриву загинув.

ЗМІ інформують, що двоє поранених – у важкому стані.

ОНОВЛЕНО. За уточненими даними прокуратури, підрив стався у селі Іллінівка Костянтинівського району на вулиці Садовій. Із трьома працівниками СБУ в авто був місцевий житель. Злочин кваліфіковано як теракт.

полковник СБУ Юрій Возний

“У Костянтинівському районі на Донеччині під час виконання службових обов’язків загинув співробітник Служби безпеки України полковник Юрій Возний. Попередня версія причини загибелі – підрив автомобіля. Ще троє осіб знаходяться у лікарні з пораненнями різного ступеню важкості”, – повідомив прес-центр СБУ 28 червня.

Зазначається, що слідствов цій справі веде військова прокуратура.

Юрій Возний став двадцять третім співробітником Служби, який віддав своє життя, захищаючи нашу Батьківщину, зазначили в СБУ.

СБУ висловлює співчуття рідним та близьким Юрія. “Служба не залишить їх на самоті з трагедією”, – наголосив голова СБ України Василь Грицак.

Нагадаємо, вранці того ж дня, 27 червня, в Солом’янському районі Києва терористи підірвали в авто полковника розвідки ГУР Міноборони Максима Шаповала.
Версія слідства – відповідь російської сторони чи сепаратистів ОРДЛО за вбивства бойовиків Мотороли, Гіві та ін.

Читайте також:
Убивство командира спецпризначенців ГУР МОУ Шаповала:
головна версія – помста за Моторолу й Гіві

В Луганську підірвали авто з російським майором – начальником РАО 2 АК

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна