Група французьких депутатів попрямували через Москву в “ДНР”, щоб підтримати російську армію

 

Група французьких депутатів місцевого рівня, які представляють департамент Буш-дю-Рон у регіоні Прованс, вилетіли до Москви, звідки збираються вирушити до окупованого Донецька. Про це повідомляє La Provence.

До групи політиків увійшли Крістіан Бореллі, член муніципальної ради комуни Вітроль, представник “Республіканців”, Крістіане Пужоль, член ради департаменту Буш-дю-Рон від партії “Повстань, Франціє!” та її чоловік, а також Убер Файяр, президент місцевого осередку партії “Національний центр незалежників і селян”.

22 червня вони вирушили з Марселя до Москви, звідки попрямують у Донецьк, тобто порушать українське міграційне законодавство щодо перетину кордону через неконтрольовані КПП.

Метою візиту названа “підтримка російської армії, яку постійно бомбардує Україна, незважаючи на Мінські домовленості”.

За інформацією видання, вони пробудуть у Москві до 24 червня. Там у них запланована низка зустрічей, зокрема з головою комітету Держдуми Росії з міжнародних справ Леонідом Слуцьким.

У Донецьку французькі депутати мають зустрітися з ватажком так званої “ДНР” Александром Захарченком.

Читайте також:
Суд у Чехії ліквідував “посольство ДНР”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна