Трамп загадав Тіллерсону поліпшити відносини з Росією

 

Держсекретар США Рекс Тіллерсон заявив, що президент Дональд Трамп попросив його відновити відносини Сполучених Штатів із Росією та не допустити політичної нестабільності у зв’язку з розслідуванням можливих зв’язків передвиборчого штабу Трампа з росіянами.

Як повідомляє Fox News з посиланням на Associated Press, під час візиту до Нової Зеландії 6 червня Тіллерсон сказав, що відносини з Росією перебувають на низькому рівні й дедалі погіршується, і Трамп попросив його спробувати стабілізувати ці взаємини та відновити довіру.

Перебуваючи у Веллінгтоні, Тіллерсон зазначив, що він не може коментувати подробиці розслідування щодо російського втручання у вибори в США, оскільки у нього немає точних відомостей.

Але, за словами глави Держдепу, Трамп сказав йому, що для нього не повинно буди перешкод для роботи із поліпшення відносин з РФ.

За словами Тіллерсона, Трамп абсолютно чітко сказав, що потрібно працювати над відновленням зв’язків в тих галузях, в яких можна досягти прогресу.

Читайте також:
Одразу після приходу до влади Трамп намагався зняти санкції з Росії, – ЗМІ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна