Стець подав заяву про відставку з Мінінформу

 

Міністр інформаційної політики Юрій Стець передав заяву про відставку голові Верховної Ради Андрію Парубію. Про це сповіщає прес-служба МІП 31 травня.

“Міністр мав розмову з керівництвом країни та членами уряду, яким повідомив про своє рішення. Причиною відставки є погіршення стану здоров’я. Жодних політичних або інших мотивів не існує”, – зазначив держсекретар МІП Артем Біденко.

Він додав, що зараз Стець перебуває на лікарняному. Функції виконувача обов’язки міністра інформаційної політики на час перебування міністра в лікарні покладені на першого заступника міністра Еміне Джапарову.

Як відомо, близький соратник Петра Порошенка, фактичний керівник “5-го каналу” Юрій Стець став міністром інформполітики (т. зв. МінСтець) у грудні 2014 року. 27 жовтня 2015 року він заявив, що може подати у відставку вже 3 грудня того ж року після звіту у Верховній Раді про свою роботу. Проте 4 лютого 2016 року – у розпал скандалу з Айварасом Абромавичусом – він повідомив, що відкликає заяву про відставку.

Читайте також:
Мінстець визначає список антиукраїнських сайтів для їх закриття

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна