На Донеччині прикордонники затримали бойовика “ДНР” із документами про бойові дії. ВІДЕО

Українські прикордонники спільно зі співробітниками СБУ в Донецькій області затримали чоловіка з військовим квитком так званої “ДНР” та довідкою про участь у бойових діях на боці незаконних збройних формувань.
Про це повідомляє прес-служба ДПСУ.

“Співробітники Держприкордонслужби спільно з представниками УСБУ в Донецькій області затримали громадянина України, який мав безпосередній зв’язок зі злочинними організаціями на непідконтрольній Україні території. Під час огляду особистих речей у нього виявлено військовий квиток так званої «ДНР» та довідку про участь в бойових діях на боці НЗФ”, – йдеться у повідомленні.

Чоловік був затриманий на під’їзді до контрольного пункту в’їзду-виїзду “Гнутове” у ході реалізації завчасно отриманої оперативної інформації щодо можливого перетинання лінії розмежування в районі проведення АТО особи, можливо, причетної до НЗФ.

Під час проведення фільтраційних заходів виявлено, що затриманий з 2014 по 2016 роки проходив службу в одному з підрозділів незаконних збройних формувань на неконтрольованій території Новоазовського району.

“Громадянин неодноразово брав участь в бойових діях та здійснював бойові виходи з метою ведення диверсійно-розвідувальної роботи. З його слів, у 2016 році звільнився з лав НЗФ так званої «ДНР» за власним бажанням”, – повідомили у ДПСУ.

Наразі особу передано співробітникам СБУ для проведення слідчих дій.

Читайте також:
На блокпосту затримали бойовика “ДНР”, який прикривався жінкою з немовлям

Печерський суд виніс вирок бразильцю Лусваргі, терористу “ДНР/ЛНР”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна