На блокпосту затримали бойовика “ДНР”, який прикривався жінкою з немовлям

 

На блокпосту в Донецькій області нацгвардійці Слобожанської бригади затримали підозрюваного у терористичній діяльності “ДНР”, що прикривався немовлям. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Національної гвардії.

“Близько 22 години зі сторони тимчасово окупованої території через пункт пропуску намагався пройти чоловік у компанії жінки з дитиною, імовірно, розраховуючи, що присутність немовляти вплине на пильність гвардійців. Під час перевірки документів та огляду особистих речей у громадянина виявили паспорт з печаткою “ДНР”, після чого старший зміни прапорщик Сергій Сівокозов наполіг на огляді дитячого коляски. Під пелюшками гвардійці виявили пакет документів, серед яких був військовий квиток на ім’я затриманого з печаткою та логотипом “ДНР””, – йдеться в повідомленні.

Громадянина затримано за підозрою у вчиненні злочину передбаченого ч.3 ст. 258 ККУ (сприяння терористичній діяльності) та передано співробітникам Служби безпеки України.

Читайте також:
В таборах російської неонацистської організації тренували дітей з “ДНР/ЛНР”

Піп з “ЛНР” “відправив до пекла” дитину з українською метрикою

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна