Споглядання останків зомбі, які кладе у консерви ТОВ “Буський консервний завод”, сильно деморалізує Нацгвардію

 

Харитін Старський
боєць бригади швидкого реагування Національної гвардії України, сержант

(FB)

Дорогий ТОВ “Буський консервний завод”. Пише тобі гвардії сержант Старський. Як у тебе справи? У нас теж нічого. Але є одна проблемка: щоразу, коли мої солдати відкривають “Свинину тушковану”, вони бояться, що зомбі в банці оживе і розпочне апокаліпсис.

Споглядання останків, які ти кладеш у консерви, сильно деморалізує. Одного разу я запропонував консерву “Свинини тушкованої” нашому взводному вовкодаву Тапіку. Той змахнув лапою сурову сльозину і запитав людським голосом: “За чьто, командир?”

Я не експерт, але мені здається, що в українських свиней – окрім сала, шкіри та статевих органів – міститься певна кількість м’яса. Я точно бачив – воно намальоване на етикетці – і навіть читав про це у Вікіпедії.

Дуже хотілося би, щоб твої консерви, дорогий ТОВ “Буський консервний завод”, радували особовий склад не лише вищезазначеними органами, а й чимось таким, що міг би з гордістю і без рвотних позивів тріскати український воїн.

Я впевнений, що ти це не зі зла.

Щиро твій,
посада, звання, підпис

Читайте також:
Через погане харчування в ЗСУ притягнуто до відповідальності 23 особи

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна