Російський наці, якого лінчували в Мексиці, лежить у комі. Його ледве взяли до шпиталю

 

Росіянин Олексій Макеєв, якого в мексиканському Канкуні “лінчували” місцеві мешканці, переведений у стан штучної коми. Про це повідомив консул РФ Дмитро Болбот, передає агенція РІА “Новости”.

“Він в стані штучної коми, у нього серйозна черепно-мозкова травма, він паралізований”, – сказав дипломат.

За словами консула, посольство Росії зв’язалось із керівництвом госпіталю, де перебуває потерпілий, та отримало запевнення, що йому буде надано все необхідне лікування.

Також консульству вдалося домовитися з начальником федеральної поліції штату Кінтара-Роо про виділення посиленої охорони для громадянина РФ.

Як раніше повідомляла “Новинарня“, у Мексиці в курортному місті Канкун сотні мексиканців влаштували розправу над неадекватним росіянином нацистських поглядів Олексієм Макеєвим, який записував образи на адресу місцевих мешканців та викладав їх в інтернет з хештегом #LordNaziRuso. Макеєва вирахували за даними комп’ютера і сильно побили. Під час зіткнення він застрелив одного з нападників.

За словами консула Болбата, у госпіталі Макеєва відмовлялися лікувати.
“Зараз найголовніше – щоб його не добили і лікували. Є дані, що в Hospital General, куди його доставили, його не хотіли лікувати, ми виходимо на керівництво госпіталю, щоб воно взяло цю тему під контроль”, – заявляв дипломат.

Мексиканські ЗМІ називають Макеєва українцем (у дитинстві він жив у Києві, закінчував там школу). Однак точно відомо, що він має паспорт громадянина РФ.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна