Головний психіатр Міноборони затриманий на хабарі 52 тис. грн. за довідку

 

Начальник клініки психіатрії Головного військового клінічного госпіталю Міноборони зажадав 52 тис. грн. хабара від військовослужбовця за довідку про неможливість проходження військової служби.

Про це повідомила речниця столичної прокуратури Надія Максимець.

“52 тис. гривень за довідку про неможливість проходження військової служби! Саме стільки, як з’ясувалося, зажадав від одного з військовослужбовців начальник клініки психіатрії Головного військово-медичного госпіталю Міноборони України і одночасно головний психіатр Міністерства оборони України, якого вчора “на гарячому” затримали слідчі прокуратури Києва спільно з СБУ”, – написала Максимець у “Фейсбуці”.

При цьому ще 10 тис. гривень у якості хабара отримав командир роти, який допомагав головному психіатру у його злочинних діях.

Обом здирникам повідомлено про підозру за ч. 3 ст 368 КК України.

Прокуратура наполягатиме на триманні під вартою з альтернативою у вигляді застави у майже мільйон гривень для полковника з ГВКГ, та в межах санкції, тобто близько 120 тис. гривень – для його спільника майора.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна