Диверсанти вночі намагалися прорватися крізь позиції ЗСУ біля Авдіївської промзони

 

У ніч на 17 травня в районі Авдіївки ворожі диверсанти намагалися прорватись крізь позиції Збройних сил України. Військові успішно відбили напад і не підпустили ворога.

Внаслідок бойових дій бойовики зазнали серйозних втрат. У них є загиблі й поранені, повідомляє 24-й канал.

Та це терористів не зупинило: вони обстрілювали українські позиції, в тому числі із забороненої зброї. Бійці ЗСУ вогонь у відповідь не відкривали.

“Противник набрався наглості, чи сміливості, і виїхав танком та почав обстрілювати наші позиції”, – повідомив офіцер Збройних сил України з позивним “Лівша”.

Танковий обстріл швидко припинився, але ворожі провокації тривали.

За кілька годин до нападу крізь українські позиції нахабно намагалися пробратися диверсанти. Військові успішно зупинили терористів. Тож танк з’явився не випадково:

“[У бойовиків] є вбиті, є поранені. Для того, щоб витягнути поранених, противник застосував танк і стріляв димовими снарядами”, – зазначив Лівша.

Як повідомляє прес-центр штабу АТО, з початку доби станом н 18:00 середи бойовики 30 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ,  двоє українських воїнів зазнали поранень.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна