Привітання Генштабу з Великоднем: “направимо наші молитви на звитяги Збройних сил України”

 

“У ці світлі Пасхальні дні особливо відчувається торжество життя, перемога добра над злом, світла над темрявою, а подарована Божим Воскресінням надія надає нам наснаги і сили у боротьбі із ворогом”, – ідеться в привітанні начальника Генерального штабу – головнокомандувача Збройних сил України Віктора Муженка з нагоди Великодня.

Звертаючись до військовослужбовців ЗСУ, генерал армії Муженко сказав: “Щиро та сердечно вітаю вас із найвеличнішим християнським святом – Світлим Христовим Воскресінням!
Сердечно дякую усім вам та вашим родинам за самовіддане служіння, національну гідність та патріотизм, рішучий спротив російському агресору у відновленні територіальної цілісності і незалежності нашої держави”.

“Переконаний, що в цей день ми всі спільно направимо наші молитви на добрі і праведні справи в ім’я торжества СВОБОДИ нації та ЗВИТЯГИ Збройних сил України”, – сказано в привітанні, яке поширила прес-служба ГШ.

“Впевнений, що лише сила та непохитність віри забезпечать нам шлях до успіху і процвітання, бо з нами ПРАВДА, а де правда – там БОГ і ПЕРЕМОГА!” – заявив начальник Генштабу, використавши цитату зі звернень патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета (УПЦ КП).

“З нагоди величного свята Великодня від щирого серця бажаю вам міцного здоров’я, щастя, добробуту, всеперемагаючого оптимізму і нових звершень в ім’я миру та добробуту Українського народу.
Христос воскрес! Воістину воскрес!” – сказано у зверненні.

Читайте також:
“Патріарх Філарет у пасхальному посланні сказав про війну МІЖ НАРОДАМИ”

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна