Як журналістка-мінометниця Лєра Бурлакова стала “директором Збройних сил”

 

Валерія Бурлакова
журналістка, військовослужбовиця ЗСУ, командир мінометного підрозділу, що бере участь у бойових діях на Світлодарській дузі

(FB)

Якось Кашель, чудовий дядько з мого [мінометного] розрахунку, поїхав у відпустку. І вирішив взяти ноутбук у розстрочку. Щоб отримати кредит, йому, певна річ, довелося заповнювати якісь папірці і, зокрема, вказати, де він працює, та надати номер людини, яка могла б це підтвердити. Кашель вказав номер безпосереднього командира – мій.

Дзвонить мені дівчина з банку. Розповідає, що відбувається, уточнює, хто я, чи знаю я Кашля і чи він, часом, не безробітний.

Я все пояснюю.

– Значіт, он работаєт в Вааружонних сілах Украіни? – вкотре перепитує дівчина, яка вже почула багато про різні там розрахунки, батареї, батальйони та цілі бригади, але, природньо, так нічого і не зрозуміла.

– Так, так, він працює у Збройних силах. В армії, – кажу.

– Атлічна. Так а ви? Ви там сатруднік ілі дірєктар? – не заспокоюється оператор.

Я видихаю. Розумію, що ноут Кашлю все ж таки потрібен, але верховний головнокомандуючий мені свій номер не залишав.

– Директор, – кажу. – Я директор…

Так і живемо =)

Читайте також:
Мінометниця Бурлакова зі Світлодарської дуги: “…триває бій, все інше буде після”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна