Кримчан почали призивати до армії в інші регіони Росії

 

Жителів окупованого Криму почали призивати на службу в російську армію в усіх регіонах РФ.
Про це повідомив на селекторній нараді в п’ятницю, 31 березня, міністр оборони Росії Сергій Шойгу, передає “Інтерфакс-Україна”.

“Хочу почати з того, що завтра стартує чергова призовна кампанія, яка триватиме до 15 липня. Відповідно до указу президента Росії планується призвати 142 тисячі осіб. Серед них – громадяни республіки Крим і Севастополя, які з весни цього року будуть проходити військову службу в всіх куточках нашої країни”, – сказав міністр.

Шойгу доручив організувати урочисті церемонії відправки призовників “за участі батьків, ветеранів, представників релігійних конфесій, козацтва та інших громадських організацій, зокрема руху “Юнармія”.

Як відомо, Росія окупувала Крим у березні 2014 року. У травні 2015-го перші призовники-кримчани пішли на строкову службу в армію РФ, але вони служили на Кримському півострові.

Читайте також:
Росія в Криму ротує колишніх українських військових. Зрадників шлють на північ, – ГУР

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна