У Дніпрі помер боєць ЗСУ, який обгорів у Троїцькому

 

В опіковому відділенні у Дніпрі після важких поранень пішов із життя 25-річний військовий Збройних сил України.
Як передає “Новинарня“, про це вранці 26 березня повідомила радник голови Дніпропетровської ОДА Тетяна Губа.

“Сьогодні з опікового відділення пішов на небо військовослужбовець ЗСУ, який потрапив до лікарні у вкрай важкому стані – 70% опіків. Колі було 25 років, житель Харкова. Співчуття близьким, побратимам і лікарям. Цивільно-військове співробітництво”, – написала вона в соцмережі.

Варто зазначити, що трьома днями раніше, 23 березня, чотирьох українських військовослужбовців доправили до спеціалізованого центру Дніпра з опіками, яких вони зазнали під час вибуху у Троїцькому на Луганщині.
За словами лікарів, за характером уражень, бійці постраждали від вибуху у закритому приміщенні, після якого почалася пожежа.

Як повідомляв “5-й канал“, 25-річний харків’янин перебував у вкрай тяжкому стіні, в нього обгоріло 70% тіла, були тяжкі опіки органів дихання. Воїну пересаджували фрагменти шкіри. Боєць перебував у реанімації й дихав за допомогою апарата штучної вентиляції легенів.

Ще троє бійців перебували у стані середньої тяжкості. Їм також проводять протишокову терапію та операції з пересадки шкіри.

Читайте також:
Пожежа знищила половину військового містечка 10 огшбр в Коломиї

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна