За добу знову більше ста обстрілів, двоє поранених, – штаб АТО. ОНОВЛЕНО

 

За добу поранень внаслідок бойових дій зазнали двоє військовослужбовців ЗС України. Бойовики незаконних збройних формувань 115 разів починали обстріли позицій ЗСУ. Про це йдеться у зведенні прес-центру штабу АТО за 3 березня.

ОНОВЛЕНО. Як уточнив удень на брифінгу речник Міноборони з питань АТО Андрій Лисенко, поранень зазнали один боєць Збройних сил та один прикордонник.

Понад сто обстрілів фіксується четвертий день поспіль.

На Маріупольському напрямку зі 122-міліметрової артилерії окупанти обстрілювали Новогригорівку, Новомихайлівку та Лебединське, а з мінометів – Водяне, Мар’їнку, Красногорівку, Новотроїцьке, Широкине. Також по Широкиному та Водяному неодноразово відкривали вогонь БМП противника, великокаліберні кулемети та стрілецька зброя – по Водяному, Новотроїцькому, Широкиному, Талаківці та Новогригорівці. По Водяному та Новотроїцькому вогонь вів і снайпер.

На Луганському напрямку з артилерії калібру 152 мм, а також танку загарбники вели вогонь по Кримському та Троїцькому. З мінометів обстрілювали Катеринівку, Троїцьке, Попасну та Новоолександрівку, а з гранатометів, великокаліберних кулеметів та протитанкових ракетних комплексів – Кримське.

На Донецькому напрямку по Авдіївці вели вогонь ворожий танк, 120- та 82-міліметрові міномети, гранатомети та стрілецька зброя. Також важкі міномети били по шахті “Бутівці”, Троїцькому, Пісках, Верхньоторецькому, Невельському, Опитному, Зайцевому, Луганському.

Читайте також:
Бойовики “ДНР” розстріляли з танка спостережний пост СЦКК та ОБСЄ

ЗСУ мають право відповідати “градами” на “гради” бойовиків, – Муженко

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна