Після нападу “тітушок” на редут блокадників поліція затримала майже 40 осіб

 

Співробітники поліції затримали 37 осіб, які вчинили напад на блокпост блокувальників торгівлі з ОРДЛО в Донецькій області.
Про це повідомив у “Фейсбуці” голова облуправління Нацполіції В’ячеслав Аброськін.

За його словами, у вівторок близько 13:20 на номер 102 надійшло повідомлення від аноніма про те, що на залізничній станції “Кривий Торець”, де перебувають учасники блокади, виник конфлікт.

“На місце виїхала слідчо-оперативна група та керівництво Торецького відділення поліції. Станом на 14:40 поліцейські затримали 37 осіб, які вчинили напад на учасників блокади”, – повідомив начальник ГУ НП.

За даними поліції Донеччини, є постраждалі з обох сторін конфлікту.

Як повідомив Аброськін, одному із блокувальників була надана медична допомога. Попередній діагноз: закритий перелом лівої ноги, отриманий під час падіння з потяга.

Зараз встановлюються особи кожного учасника конфлікту, ведеться перевірка.

Інформація про подію зареєстрована в журналі Єдиного обліку заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

Як повідомляла “Новинарня“, раніше учасники блокади на Донбасі заявили про напад на них групи “тітушок”. На їхнє переконання, нападники діяли “сумісно з так званою поліцією”.

Поки уряд готується регламентувати торгівлю з ОРДЛО, на один із блокадних редутів напали “тітушки”

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна