У Києві затримала уродженця РФ із двома пістолетами

 

У ході відпрацювання оперативної інформації працівники поліції в Києві затримали 34-річного уродженця Російської Федерації за підозрою в незаконному зберіганні вогнепальної зброї.
Про це 18 лютого інформує відділ комунікації ГУ НП столиці.

“У орендованій ним квартирі на території Подільського району правоохоронці вилучили два предмети, ззовні схожі на пістолети «Макарова» та «Сталкер», обидва – з глушниками, а також майже 250 набоїв до них. Усі вилучені речі направили на експертне дослідження”, – ідеться в повідомленні.

Зібрані відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Слідчим відділом Подільського управління поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1. ст. 263 (“незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами”) Кримінального кодексу України.

У рамках досудового розслідування поліцейські з’ясовують походження зброї та мету її зберігання. Досудове розслідування триває.

Уродженця Російської Федерації затримали, він перебуває під вартою.

Водночас прес-служба ГУ НП не вказує громадянство уродженця РФ.

Читайте також:
Підземний бункер зі зброєю під Києвом виявився складом “макетів”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна