Суд у Москві залишив Сущенка в тюрмі до травня

 

Московський міський суд відхилив апеляцію українського журналіста Романа Сущенка на продовження його арешту до 30 квітня.
Про це 14 лютого повідомив його адвокат Марк Фейгін.

“Засідання щодо розгляду моєї апеляційної скарги в Мосміськсуді на продовження терміну утримання під вартою Романа Сущенка завершено. Скаргу залишено без задоволення. Цілком передбачувано”, – написав він у “Фейсбуці”.

Читайте також:
Порошенко привітав сім’ю політв’язня Сущенка з днем народження батька. ВІДЕО

Як повідомляла “Новинарня“, власного кореспондента “Укрінформу” у Франції Романа Сущенка з порушенням міжнародних правил затримали 30 вересня 2016 року в Москві, куди він прибув з приватною поїздкою.
7 жовтня йому було висунуто обвинувачення в “шпигунстві” на користь Головного управління розвідки Міноборони України. Київ категорично відкидає такі обвинувачення.
Суд в Москві вкотре продовжив термін перебування під вартою до 30 квітня 2017 року.

Роман Сущенко працює в Українському національному інформаційному агентстві “Укрінформ” з 2002 року, а власним кореспондентом у Франції – з 2010 року.

Читайте також:
До дня народження Сущенка презентували виставку його картин,
лист та фільм “В’язні Кремля”. ВІДЕО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна