Після авдіївських подій бойовики “ЛНР” масово дезертирують, – ГУР

 

У частинах 2-го армійського корпусу ЗС РФ (так звана “народна міліція ЛНР”) у зв’язку з незадовільними умовами проходження військової служби продовжуються випадки дезертирства та самовільного залишення місць несення служби. Як передає “Новинарня“, про це йдеться у зведенні Головного управління розвідки Міноборони України від 14 лютого.

“У розшуку перебувають 63 військовослужбовці зі складу 4-ї окремої мотострілецької бригади (Алчевськ), які самовільно залишили розташування частини”, – зазначено в повідомленні.

Також ГУР інформує, що після “авдіївських подій” спостерігається масове подання рапортів на звільнення військовослужбовцями 2 АК ЗС РФ.

“При цьому російське командування намагається вирішити проблему комплектування особовим складом передових підрозділів у т.ч. за рахунок звільнення злочинців, які утримуються у розміщених на тимчасово окупованих територіях виправних колоніях”, – передає розвідка.

Читайте також:
Окупанти в “ДНР” приховують важке озброєння за дитсадками й лікарнями, – ГУР

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна