Окупанти в “ДНР” приховують важке озброєння за дитсадками й лікарнями, – ГУР

 

Бойовики “ДНР” маскують важке озброєння на об’єктах цивільної інфраструктури підконтрольних їм районів Донецької області.
Про це інформує Головне управління розвідки Міністерства оборони у зведенні від 14 лютого.

“Російськими окупаційними військами з метою маскування та приховування злочинної діяльності використовуються об’єкти цивільної інфраструктури:
у н. п. Мокроєланчик (Амвросіївський район) на території дитячого садка розміщено сім 122-мм самохідних артилерійських установок;
на території пологового будинку н.п.Південна Ломоватка розміщено підрозділ противника на бойових машинах піхоти;
територія колишнього заводу хімічних реактивів у Куйбишевському районі м. Донецьк використовується для здійснення обстрілів позицій сил АТО”, – інформує розвідка.

Також ГУР повіломляє, що військовослужбовці 9-го окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти 1 АК (Новоазовськ) обстріляли свої передові позиції з великокаліберних кулеметів. “При цьому командування полку звинуватило в обстрілі сили АТО”, – ідеться у зведенні.

Читайте також:
Окупанти вдарили “Градами” по Красногорівці

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна