РосЗМІ: “Гіві замовили двоє – Зорян і Шкіряк”

 

Провідний російський телеканал “Росія 24” заявляє, що вбивство бойовика “Гіві” замовили “два представники українського істеблішменту” – Зорян і Шкіряк, а виконавцями називає людей “такого собі Яроша”.

Таким чином журналіст телеканалу розділив надвоє радника міністра внутрішніх справ України Зоряна Шкіряка.

“…Зараз називають два прізвища: це Зорян і Шкіряк, представники українського істеблішменту, що вони могли бути замовниками цього злочину. А зараз тривають суперечки про те, хто ж міг бути виконавцем”, – сказав журналіст.

Після цього в кадрі з’являється так званий “міністр оборони ДНР” Володимир Кононов, який називає виконавцем убивства Гіві “Правий сектор”.

“Подзвонив такий собі Ярош і сказав, що це зробили його побратими. Запропонував нам здатися”, – заявив бойовик.

Як відомо, народний депутат України Дмитро Ярош давно не очолює “Правий сектор”.

Зорян Шкіряк уже відреагував на цей сюжет: “Геніально! Жесть! Мене тепер двоє, аж страшно”.

Як інформувала “Новинарня“, командир батальйону “ДНР” “Сомалі” Михайло Толстих на прізвисько Гіві був знищений пострілом із вогнемета “Шмель” у своєму кабінеті на базі підрозділу в Донецьку 8 лютого (ФОТО).

19 лютого в місті відбувся його похорон.

Варто зазначити, що офіційні сайти бойовиків “ДНР” і раніше подавала “причетність Зоряна Шкіряка” як одну з версій загибелі Гіві.

Читайте також:
Хто й навіщо вбив Гіві. ГОЛОВНІ ВЕРСІЇ

У вбивстві Гіві зізналися бойовики його підрозділу, – ЗМІ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна