Анкара повідомляє про синхронні з Росією удари по ІДІЛ у Сирії. ВІДЕО

 

Збройні сили Туреччини в рамках операції “Щит Євфрату” завдали ударів по об’єктах терористів на півночі Сирії паралельно з авіацією Росії. Про це 2 січня інформує турецьке державне агентство “Анадолу”.

За повідомленням генштабу ЗС ТР, удари по об’єктах терористів були нанесені як авіацією, так і сухопутними підрозділами. “За добу знищено 111 об’єктів терористів, ліквідовано 22 терористи”, – сповіщає “Анадолу”.

Інформагенція поширила відеодоказ авіаударів:

Зокрема, в районі міста Ель-Баб із самохідно-артилерійських установок (САУ) “Фиртина” завдано ударів по 103 об’єктам терористів “Ісламської держави”. Ще вісім об’єктів терористів на півночі Сирії знищили ВПС Туреччини.

“Разом з тим, ВКС Росії знищили об’єкти терористів ІДІЛ в районі Дайр Как на південний схід від міста Ель-Баб в Сирії”, – передає “Анадолу”.

Напередодні, 1 січня, агенція повідомляла, що ВПС Туреччини в рамках “Щита Євфрату” завдали ударів по 17 об’єктах терористів ДЕАШ (ДАІШ, арабська назва ІДІЛ) у районах Ель-Баб, Бзага, Суфланія і Шамавія на півночі Сирії, знищивши 34 терориста.

Читайте також у “Новинарні“:
Росія, Туреччина й Іран ділять Сирію на зони впливу, – ЗМІ

Розстріл у клубі Стамбула взяла на себе ІДІЛ. ВІДЕО

Путін поспілкувався з Ердоганом після вбивства російського посла в Анкарі

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна