Бійці АТО привітали Україну з Новим роком. ВІДЕО

 

Штаб антитерористичної операції та бійці АТО на Донбасі привітали українців з Новим, 2017 роком.

Військове телебачення записало відеоролик, у якому військовослужбовці передають вітання своїм рідним, близьким та всім співвітчизникам.

В офіційному привітанні бойовим побратимам, яке підписав перший заступник керівника Антитерористичного центру при Службі безпеки України – керівник АТО на території Донецької та Луганської областей генерал-лейтенант Руслан Хомчак, зокрема зазначено: “У ці прекрасні, сповнені духовним змістом дні у кожного з нас з’являється відчуття особливої єдності зі своєю родиною, а також гордості за те, що саме нам з вами випала доля зі зброєю в руках оберігати спокій та затишок своїх рідних і близьких. Адже у свідомості усього українського народу саме військовослужбовці – учасники Антитерористичної операції залишаються його надійними захисниками”.

“Рік, що минає, вписав у бойовий літопис українського війська нові героїчні приклади самовідданого служіння Батьківщині в умовах відбиття збройної російської агресії на сході нашої держави.
У боротьбі з підступним, безпринципним ворогом особовий склад військових частин (підрозділів), які задіяні в антитерористичній операції, продемонстрував високий моральний дух, професійну майстерність та величезну готовність до самопожертви в ім’я встановлення миру і спокою на багатостраждальній Донбаській землі”, – сказано в привітанні.

“Як керівник антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей, – зазначив генерал Хомчак, – я пишаюсь кожним з вас – за ваш патріотизм, мужність та беззастережну вірність військовій присязі.
Нехай 2017 рік буде щедрим на нові досягнення та звершення, а також стане роком відновлення територіальної цілісності Української держави.
З нагоди свята бажаю вам та вашим родинам міцного здоров’я, витримки, віри та любові, надії і оптимізму, наснаги та невичерпної життєвої енергії.
З Новим роком Вас! З Різдвом Христовим!”

Читайте також:
За добу в зоні АТО один поранений, до півсотні обстрілів і бойове зіткнення

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна