За добу в зоні АТО один поранений, до півсотні обстрілів і бойове зіткнення

 

За минулу добу, 30 грудня, внаслідок бойових дій на Сході загиблих немає, поранений один боєць ЗС України. Про це на брифінгу повідомив речник Міноборони з питань АТО Олександр Мотузяник.

За добу штаб АТО зафіксував 48 обстріли з боку бойовиків.

В районі Попасної (Луганщина) відбулося бойове зіткнення. “Напад бойовиків відбито, противник поніс втрати та відступив”, – інформує прес-служба штабу.

На Маріупольському напрямку зі 120- та 82-міліметрових мінометів окупанти вели вогонь по Широкиному та Талаківці. З гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї – по Водяному, Талаківці, Павлополю, Мар’їнці, Широкиному, Лебединському та Гнутовому.

На Луганському напрямку з мінометів калібру 82 мм терористи стріляли по Новозванівці. З гранатометів та стрілецької зброї – по Станиці Луганській, Новозванівці, Кондрашівці Новій, урочищу Червоне Гнилище та Новоолександрівці.

На Донецькому напрямку зі стрілецької зброї обстріляні н.п. Троїцьке, Авдіївка, Луганське, Зайцеве, Південне, Верхньоторецьке та Опитне.

Читайте також:
СБУ заборонила в’їзд в Україну акторові з “Інтера”, який зіграв бойовика “ДНР”
у російському фільмі

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна