Після затримання блогера “ЛНР” вирішили взятися за його друзів

 

Представники силового крила незаконній організації “ЛНР” заявили, що мають дані всіх інтернет-друзів звинуваченого в “державній зраді” блогера Едуарда Неделяєва. Про це повідомляють “Новости Донбасса“.

За словами так званого керівника центру зв’язків з громадськістю “МГБ ЛНР” Євгенії Любенко, “всі контакти зафіксовано, встановлено і наразі вивчаються співробітниками МДБ”.

“Зараз “МДБ ЛНР” перевіряє затриманого, у тому числі і в мережі інтернет, вивчає скриншоти публічних виступів і закликів затриманого. У слідства з’явилися питання до ще одного активного користувача інтернет-мережі, в матеріалах якого, фахівці також угледіли заклики до розпалювання ненависті”, – уточнила Любенко.

Як повідомлялося раніше, бойовики незаконній організації “ЛНР” затримали блогера з ніком Edward Ned, який нібито поширював у соціальних мережах екстремістські матеріали. Справжнє ім’я затриманого – Едуард Неделяєв. Його звинувачують у шпигунстві і “державній зраді”, а також у зв’язку з українським батальйоном “Айдар”.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна