Хакери виклали частину відео з телефону вбитого Мотороли

 

На Youtube-каналі опублікували частину відео з телефону вбитого командира загону бойовиків “Спарта” Арсена Павлова, відомого як Моторола. Про це в “Фейсбуці” повідомив блогер Михайло Кузнєцов, інформує “Новинарня“.

“Ось вам ще трохи відео з телефону терориста Мотороли. Нагадаю, що хактивісти з Українського КіберАльянсу довгий час контролювали його телефон”, – написав він.

Водночас хакери повідомили, що також мають доступ і повністю контролюють особисті гаджети інших членів угруповання “Спарта” та оточення Олександра Захарченка.

“Як докази були представлені дані перехопленого листування по “Вайберу” “Мотороли” і його дружини напередодні вбивства. Поверхневий аналіз інформації вказує, що “Моторола” в останні тижні перед своєю загибеллю був стривожений конфліктом з російськими кураторами. Йому здавалося, що він став зайвим. З цієї причини він тиждень не жив вдома (хоча лише 5 жовтня забрав дитину з пологового будинку) – ночував у кабінеті, ймовірно, побоюючись за своє життя”, – йдеться в повідомленні.

Як відомо, ввечері 16 жовтня ЗМІ повідомили, що у ліфті житлового будинку у Донецьку загинув один із відомих бойовиків “ДНР”, громадянин Росії Арсен Павлов із позивним “Моторола”.




Читайте також:
У Кисельова показали нібито затриманих в “ДНР” убивць Мотороли. ВІДЕО

Після утилізації Мотороли Захарченко повернувся до кортежно-броньованого формату пересування. ФОТО

“А уявіть, що буде, коли Путіна завалять?” Фестиваль соцмереж на смерть Мотороли

Російського кухаря зацькували і звільнили з роботи за жарт про Моторолу

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.