“А уявіть, що буде, коли Путіна завалять?” Фестиваль соцмереж на смерть Мотороли

 

Ліквідація бойовика “ДНР” – російського найманця Мотороли (Арсенія Павлова) – спричинила вибух в українських соцмережах.

Новинарня” цитує лише деякі відгуки.


motorola-samsung

motorola-batalyon-lift






motorola-some

Варто нагадати:
14 жовтня група “Інфоспротив” поширювала інформацію про те, що в Донецьку і Макіївці приведено в підвищену боєготовність “антитерористичні сили” бойовиків під керівництвом “МГБ ДНР”.
Вони вважали, що “в дані населені пункти прибули групи професійно підготовлених “українських диверсантів” з СБУ і ССО ЗСУ для знищення “державних і військових чиновників ДНР”, інфраструктури, цивільних і військових об’єктів.
“Щодо даних заходів “МГБ” в Донецьку серед “чиновників ДНР” поширюються чутки про те, що вони організовані Олександром Захарченком для ліквідації неугодних “діячів ДНР” з подальшим “списуванням” замахів на “ліквідаторів СБУ”, – писав Дмитро Тимчук.






motorola-pavlova











motorola-sotsmerezhi-2

motorola-sotsmerezhi-1

motorola-sotsmerezhi

Поховали москаля у куфайці, а у того москаля видно пальці:

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.