Нацгвардійці затримали “високопосадовця ДНР” біля Маріуполя

 

Нацгвардійці затримали “високопосадовця” незаконного збройного формування “ДНР” поблизу Маріуполя. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Національної гвардії, інформує “Новинарня“.

Повідомляється, що 16 листопада о 18.10 військовослужбовці Нацгвардії на блокпосту біля міста Маріуполя зупинили для перевірки автомобіль Рено Дастер. Під час огляду транспортного засобу та перевірки документів виявлено, що пасажир — високопосадовець незаконного збройного формування “ДНР”.

Крім того, о 18:00 цього ж дня одеські гвардійці на блокпосту перевірили автомобіль ВАЗ синього кольору, який рухався в напрямку Мангуша. Під час огляду транспортного засобу виявлено боєприпаси, а саме: набої 5,45 мм – 170 шт., набої 7,62 мм – 15 шт., набої 30 мм – 1 шт., запали до гранат – 2 шт, які водій намагався провезти через умовний кордон

Усі затримані громадяни та набої передані працівникам Національної поліції та Службі безпеки України.

Читайте також:
На Донеччині поліція затримала екс-охоронця “народних мерів” Слов’янська

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна