“Губернатор” Луганщини нагородив сепаратиста з “опоблоківського” каналу. ФОТО

 

З нагоди Дня працівників радіо, телебачення та зв’язку “Листом подяки” Луганської обласної державної адміністрації нагороджений, серед інших, оператор відеозапису ТОВ “Телерадіокомпанія “Акцент” Артем Весько. Про це інформує “Новинарня” з посиланням на офіційний сайт ЛугОДА.

Раніше цей оператор зчинив скандал, коли прийшов на сесію Лисичанської міськради в футболці “Вежливые люди”, що прославляє російські окупаційні війська.

luganska-oda-nagorodzhennya-artem-vesko-1Як зазначено в офіційному повідомленні, на захід у Луганській ОДА (м. Сєвєродонецьк) “зібралися керівники телерадіоорганізацій, підприємств зв’язку області, а також кращі працівники цієї сфери”.

Заступник голови ОДА Юрій Клименко вітав і нагороджував присутніх “від імені голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза”.

luganska-oda-nagorodzhennya-artem-vesko-3 luganska-oda-nagorodzhennya-artem-vesko-2
<
>
Артем Весько під час нагородження в ОДА. Фото: http://www.lisichansk.in.ua

Як зазначив у соцмережі волонтер Родіон Шовкошитний, Артем [Весько] при цьому постить на сторінці в “Вконтектє” відео про те, як “танки карателів давлять мирних жителів Донбасу, як розганяють “майдаунів” в Луганську, як “Беркут” штурмує євромайдан і як Задорнов іронічно висміює Україну”.

Почесну відзнаку “За розвиток регіону” також отримала заступник виконавчого директора з фінансових питань філії НТКУ “Луганська регіональна дирекція” Валентина Сорвачова – за словами Шовкошитного, це мати бойовика, який воює за “ЛНР”.

Також волонтер нагадав, що співробітників телераіокомпанії “Акцент” 6 червня нагороджувала голова Комітету Верховної Ради Вікторія Сюмар.

Як відомо, ТРК “Акцент” є фактичною власністю лідера Луганської обласної організації “Опозиційного блоку” Сергія Дунаєва, якому належить 49% акцій телекомпанії через ланцюжок фірм (решта 51% – міській раді).

Громадські активісти Лисичанська засвідчують, що телеканал “Акцент” відзначається виразною сепаратистською, проросійською позицією (див. відео).

“Всі в шоці… Тепер стає зрозуміло, яку політику веде обласна держадміністрація і чому половину обласних тендерів виграє син помічника депутата Дунаєва…” – зазначає з цього приводу сайт “Лисичанск как он есть“.

Нагадаємо, на довиборах 2016 року окружну виборчу комісію №114 на Луганщині очолив помічник нардепа Дунаєва Євген Байрамов, який навесні 2014 року допомагав бойовикам “ЛНР” організовувати проведення незаконного референдуму про “незалежність”. Сам Дунаєв раніше не раз відкрито висловлювався на підтримку бойовиків “ЛНР”.

Читайте також:
Апеляційний суд звільнив на поруки нардепів скандального “айдарівця” Радченка,
якого підозрюють у тяжких злочинах

Наливайченко призупинив обрання у свій обком айдарівця Радченка,
підозрюваного в бандитизмі й убивстві

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна