Волох про “план Шатуна”: не будь правим – будь розумним

 

Карл Волох
бізнесмен, громадський діяч, блогер

(FB)

Ну, хіба не праві хлопці, які говорять, що жодні  розповіді про жодного “шатуна” не змусять їх відмовитися від свого права на протест? Чи інші, які стверджують, що владу треба жорстко контролювати (в тому числі, вуличними протестами), особливо таку злодійкувату, як в Україні? А ті, хто вважає умови життя в цю кризу для простих людей нестерпними – хіба вони не праві?

Точно так само, як сто років тому мали рацію ті, хто вважали Петлюру занадто лівим для України і слабким. А Скоропадського – занадто правим і залежним від зовнішніх сил. А Нестора Махна – і зовсім несерйозною людиною, до того ж кримінальним злочинцем.

А ось зараз цікаво, після двох нещасних десятиліть, в кінці 1930-х, переживши розкуркулення, колективізацію, Голодомор і Великий терор, ті, хто залишився в живих, як і раніше, вважали, що головне тоді, в роки недовгої незалежності, було бути правим, чи з’явилися й альтернативні ідеї?

Так ось, в Ізраїлі є прислів’я “Не будь правим – будь розумним”. І я вважаю, для України воно зараз актуальне як ніколи.

Читайте також:
План “Шатун”: військові ЗСУ отримують СМСки на підрив морального духу

У Раді побилися Бойко з Ляшком. Парубій пов’язав це із “планом Шатун”. ВІДЕО

“План Шатун”: Росія планувала організацію дострокових виборів в Україні та загострення на фронті

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна