План “Шатун”: військові ЗСУ отримують СМСки на підрив морального духу

 

У Міністерстві оборони заявляють, що “останнім часом російські спецслужби активізували роботу, спрямовану на підрив морального духу українських військовослужбовців на території Донецької та Луганської областей”, однак “випробувана російськими спецслужбами на своїх громадянах методика не пройде в Україні”.
Про це повідомляє “Новинарня” з посиланням на прес-службу МОУ.

“Зазначена активність збігається з початком реалізації плану Російської Федерації про заходи дестабілізації ситуації в Україні. Військовослужбовцям Збройних сил та інших військових формувань, які виконують завдання в районі проведення антитерористичної операції, з невідомих номерів надходять короткі повідомлення із закликами НЕ ВИКОНУВАТИ свого військового обов’язку. Такі СМС-повідомлення надходять і сім’ям військовослужбовців”, – розповіли у прес-службі відомства.

“Уже не вперше ми маємо можливість переконатися в цинічних і підступних діях агресора. Випробувана російськими спецслужбами на своїх громадянах методика не пройде в Україні. Військовослужбовці Збройних сил гідно захищають свою Батьківщину і пам’ятають про тисячі українських громадян і побратимів, які загинули від рук агресора”, – додали в Міноборони.

Читайте також:
СБУ розкрила плани з дестабілізації ситуації в 10-15 областях України, – Грицак

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.