Начальник Одеської митниці йде з посади

 

Начальник Одеської митниці Юлія Марушевська заявила про те, що йде з посади. Разом із нею заяву про звільнення написав і її заступник Семен Кривонос, інформує “Радіо Свобода“.

“Я прийшла на цю посаду, щоб міняти країну. Але за рік моєї роботи, на жаль, ми не змогли створити нічого нового. Це був час постійної боротьби з системою, яка чинила опір реформам”, – заявила Марушевська на брифінгу в Одесі в понеділок.

Раніше Юлія Марушевська неодноразово заявляла про тиск на неї з боку Державної фіскальної служби, зокрема – голови відомства Романа Насірова. Там, однак, звинувачення Марушевської не підтверджували.

Юлія Марушевська очолила Одеську митницю в жовтні минулого року. До цього вона впродовж кількох місяців була заступницею голови Одеської обласної державної адміністрації Міхеїла Саакашвілі.

Читайте також:
Деканоїдзе йде у відставку

Саакашвілі після відставки їде в Київ “вимітати” владу

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна