На блокпостах бойовиків “ДНР” людей обшукують та допитують

 

На постах бойовиків “ДНР” при в’їзді з підконтрольних Україні територій окуповані міста посилилися перевірки. Про це пишуть донеччани в соціальних мережах, інформує “ДонПресс“.

Зі слів місцевих жителів, особливо ретельно перевіряють і обшукують молодих людей. Перевіряють речі, записи телефони, допитують.

Донеччани зазначають: подібна ситуація спостерігається, зокрема, в Єленівці (тимчасово окупована територія Донецької області).

Донеччани попереджають один одного про перевірки і закликають дотримуватися максимум обережності. Бойовики, за їх словами, перевіряють не всіх, однак це може стосуватися кожного, тому людей, що проїжджають через блокпости просять не провокувати “перевіряючих” і не мати при собі ніяких компрометуючих записів у телефоні та фотографій.

Читайте також:
На Донбасі бойовики знищили агрогосподарство та вбили місцевого жителя

На блокпосту затримали бойовика “ДНР”, який прикривався жінкою з немовлям

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна