Бойовики по всій лінії розмежування гатили із мінометів

 

Минулої доби бойовики відкривали вогонь по всій лінії розмежування, переважно обстріли велись із мінометів. Загалом за минулу добу зафіксовано 35 обстрілів, повідомляє штаб АТО.

На Маріупольському напрямку бойовики вели вогонь по наших позиціях в районі Мар’їнки, Красногорівки, Гнутового та Широкиного. В районі Водяного ворог застосував самохідні артилерійські установки, а по Мар’їнці – озброєння БТР, БМП та гранатомети. Тут же неодноразово працював снайпер. По Павлополю та Водяному ворог вів вогонь з гранатометів і стрілецької зброї.

На Луганському напрямку з мінометів обстріляли Новозванівку, а з гранатометів Кримське та Станицю Луганську. Крім того Станицю Луганську та Щастя обстріляв і снайпер.

На Донецькому напрямку для обстрілів Луганського, Верхньоторецького, Авдіївки, та Новгородського противник знову використовував міномети. З гранатометів різних типів та великокаліберних кулеметів бойовики вели вогонь по наших позиціях в районі Зайцевого.

Читайте також:
Бійців 25-го батальйону змушують платити за ГАЗ-66, знищений артилерією “сепарів”

За добу в лавах ЗСУ один військовий загинув, у бойовиків також один загиблий

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна