На Житомирщині у стриптиз-барі поліцейські влаштували бійку зі стріляниною

 

Двох співробітників управління захисту економіки Нацполіціі в Житомирській області, які 6 листопада в п’ятій ранку влаштували бійку зі стріляниною в міському стриптиз-барі “Тік-так”, відсторонили від служби. Про це “Укрінформу” підтвердила начальник прес-служби головного управління Нацполіції в Житомирській області Алла Ващенко.

“На місце події виїжджала оперативно-слідча група Житомирського відділу поліції і за цими подіями розпочато кримінальне провадження за статтею 296 Кримінального кодексу України (“Хуліганство”). Вони працюють у складі управління захисту економіки Нацполіції в Житомирській області. Як вирішать, відсторонити їх від виконання обов’язків чи відразу звільнити, буде відомо після проведення службової перевірки”, – прокоментувала Алла Ващенко.

Результати перевірки в поліції планують оприлюднили вранці 9 листопада. Зі слів очевидців, причиною конфлікту стала відмова поліцейських, які відпочивали у барі, оплатити рахунок. Працівники розважального закладу викликали охоронців, яких двоє невдоволених відвідувачів почали штовхати і бити. Після цього один із них дістав пістолет і двічі вистрілив у стелю.

Читайте також:
В одному з ресторанів Києва чоловік влаштував стрілянину

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна